Met een dik duikpak kan je de bandlengte krijgen

Sky Survarin, vol met sterren, is een duiker met een sportief maar eenvoudig ontwerp dat veel mensen elke dag met hun horloges zoeken en de hoogste verkoopcijfers heeft. In een model gemaakt van Diverwatch, kunt u kiezen voor mijn smaak in verschillende kleuren, combinaties en gouden tinten. Het model dat u introduceert is een groene onderzeeër met groene tinten. Hoewel het een uniek gevoel heeft dat seksueel is, heeft het ook een geweldig effect op het merk Lorex. De kleur die Lorex vertegenwoordigt, is groen, dus het groene model lijkt het 레플리카 gevoel van Lorex te doen herleven. Glades ‘bezell is gevormd als een tandwiel, versterkt de greep en voelt zich sportief. Bezell heeft een keramiek. Om de productkenmerken goed te laten zien, kunt u de kleur van het product gebruiken en de unieke afdruk van de duiker netjes afdrukken om de duikerklok gemakkelijk te voelen. 12:00 uur, plaatst u een lichtpunt op een driehoekige afdruk, geeft u punten en past u toe met een roterende bezel, zodat duikers de nodige functies kunnen gebruiken, zoals tijdcontrole, richtingcontrole, enzovoort, waardoor de sportiviteit wordt verhoogd maar de sportiviteit wordt verbeterd. Het is gemaakt, maar ook sterk. Het is gemakkelijk voor duikers om te gebruiken, maar gemakkelijk te gebruiken in het dagelijks leven. Het is een product van een submariner met een uitstekende waterdichtheid tot 300 meter, met een drie uur durende kroon in schroeven. Het is ook een submarinerproduct met een uitstekende waterdichtheid. Het is ook een uitgebreide en unieke groene kleur, gemaakt van een ray-vormige wijzerplaat en zelfs een uniek gevoel van groene onderzeeër. Het is luxueus luxe. Kijk naar de glinsterende look. Het ontwerp van de Dial is een sportief type dat u kunt zien in Lorex, bestaande uit een puntontwerp, een omgekeerde driehoekige en rechthoekige index, om 12:12 uur, een rechthoekige index om 6:12 uur en 9 uur is de rest van het punttype en het datumvenster is indexen in plaats van drie uur, index wit, gevuld met index-witachtige verf overdag, dus zelfs overdag slapen Het is een klok en een hoge cyanide in het water. Voor het datevenster heeft het glas van de cycloop een keer in een drie uur durend glas. Er is een Crown-logo, een symbool van het merk Lorex, onder de index van 12 uur, en de merknaam en prestaties vullen de vacatures hieronder.Met andere woorden, je kunt de schalen aan de bovenkant van de indicator in een minuut markeren om de exacte tijd te bepalen, en je kunt de binnenste bezellen ontwerpen met Lorex-afdruk, Crown-logo en productvolgnummers. De band is gemaakt in de vorm van een drielijns oester, gemaakt van light-out om de sportiviteit te redden

Leave a comment

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다