De eend zei gisteren (naar het trainingsveld) alleen.

Noord-Korea zal niet deelnemen aan de Olympische Spelen in Tokio, die gepland zijn om in juli van dit jaar te openen, vanwege de infectie van het nieuwe Coronavirus (Korona19).

De website van de Noord-Koreaanse sportafdeling ‘Joseon Sport’ onthulde op 6 juni dat het Olympisch Comité van de Verenigde Naties (Noord-Korea) op de algemene vergadering heeft besloten om niet deel te nemen aan de 32e Olympische Spelen op voorstel van de commissarissen om spelers te beschermen tegen wereldwijde gezondheidscrisis door maligne virale infecties.

De deelname van Noord-Korea aan de Olympische Spelen in Tokio, die naar verwachting een draai aan de dialoog tussen Noord- en Noord-Korea, de VS en Noord-Korea zouden aangaan, is gedaald.

De Algemene Vergadering vond plaats op 25 mei in Pyongyang op een brandende conferentie. Noord-Korea had in die tijd tijdens de algemene vergadering de “Business Gun” vorig jaar en de bedrijfsrichting van dit jaar besproken, maar het besluit om de Olympische Spelen te ontmoedigen, werd niet onthuld.

Noord-Korea heeft zijn inspanningen en plannen voor het betreden van de lichamelijke opvoedingslanden tijdens de algemene vergadering benadrukt en benadrukt dat het aantal medailles voortdurend moet worden verhoogd in de internationale wedstrijden van de nieuwe vijfjarenplanning en de lichamelijke opvoeding in het hele land moet worden verhoogd.

Daarnaast heeft hij ook gesproken over de ontwikkeling van professionele sporttechnologieën en over werkkwesties zoals de organisatie van de sportactiviteiten.

De algemene vergadering werd bijgewoond door Kim Il-Kuk, de Olympisch Comitévoorzitter en de Athletic Award, en leden van het Olympisch Comité en de leidinggevenden van de Athletic and Associated Division.
Tottenham maakte een middenbacklijn met Eric Dyer en Davinson Sanchez in een wedstrijd tegen Newcastle United op 4 dagen (Korea Time).

De verdediger Eric Dyer stond op de wachtlijst, maar een andere centerback Toby Alderbarrel werd ook uit de wachtlijst gehaald.

In de vraag waarom Alderbarald en Serge Orier waren verdwenen, zei Mourinho: “De twee spelers hebben vrijdag een Corona-aanklager gegeven die donderdag moest worden gedaan omdat ze naar het nationale team waren geleend. De twee spelers (op het trainingsveld) zeiden gisteren dat ze slechts één dag hadden.

Maar de lokale pers zei dat de woorden van regisseur Mourinho anders waren dan de feiten: volgens de Britse Evening Standard was Alderbarald donderdag op de trainingsbaan.

Dan Kilpatrick Evening Standard meldde: “Alderbarald speelde dinsdag een Belgische nationale ploegwedstrijd en ging woensdagochtend naar Londen, en werd tijdens de ploegvergadering getest op Corona,” en “wedden en vrijdag en zaterdag trainingen en we hebben zelfs een privétraining op woensdag.”

Kilpatrick voegde eraan toe: “De opmerkingen van regisseur Mourinho over Aldervat hebben de bronnen in verlegenheid gebracht.”

Op een extra vraag over de dikke darm van de twee spelers, zei hoofdtrainer Mourinho: “Ik wil niet zeggen dat het disciplinair is. De situatie was zo, “en de spelers die A-matchen hadden gespeeld en woensdag in Londen aankwamen, werden onmiddellijk getest op Corona en op donderdag teruggebracht naar de trainingsruimte om te trainen tot vrijdag en zaterdag. Maar Alderbarrelt en Duck waren gisteren (naar het trainingsveld) gekomen.

Tottenham stond echter met 2-2 gelijk met Newcastle, met name de kritiek op de aanwezigheid van de verzorgde verdediging van Sanchez en Lodden in de 40e minuut van de tweede helft.

Mourinho vroeg of de resultaten van de wedstrijd anders waren geweest met Newcastle als de twee spelers sneller hadden getraind 스포츠중계 en gespeeld, en zei: “Dat kan zijn, maar het is vreemd om te zeggen dat het zo is. Wat voor antwoord wil je? “Sanchez en Lodden waren erg slecht.” Dat zeg ik niet. Als je wilt zeggen dat je echt geweldig bent elke wedstrijd die twee spelers spelen, zeg dat dan. Maar ik voelde me ongemakkelijk om het antwoord te stellen dat je wilde en niet te vragen.

Alderbarrelt verdween uit Tottenham Stadium na de nederlaag tegen Dinamo Zagreb, die Alderbarald en Orier uitsluit op de Astonvilla en de wedstrijdlijst, en kondigde aan dat er “voor de wedstrijd blessures waren”.

De twee spelers werden de volgende dag opgeroepen voor de nationale vertegenwoordiger, die alle drie de wedstrijden fulltime speelde tegen Welsh, Tsjechië en Wit-Rusland in het Belgische nationale team.

In de regio is het een sfeer waarin de relatie tussen Mourinho en Alderbarald onaangenaam wordt geacht. Football London citeerde een interview van Mourinho en merkte op dat de behandeling van Mourinho als Alderbarald vreemd is. Express zei dat een paar Tottenham-spelers boos waren door de opmerkingen van Mourinho op de persconferentie.Naast zijn opmerkingen over Alderbarald, zei Mourinho iets dat de spelers de schuld van de resultaten leek te geven.

Leave a comment

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다